Om oss / tjänster

SWAT grundades 2006 av en grupp professionella internetutvecklare för att tillhandahålla en webbplatsbyggnadstjänst med speciella förbättringar för affärsmarknaden.

Vi tar speciell stolthet över de speciella personer som gör SWAT till vad det är, som är av de finaste inom sina fält.

Om du letar efter ett modulärt system som är lätt att använda å ena sidan och mycket kraftfullt å andra sidan, hittar du att endast få få företag och deras produkter passar. Står du på en båtmässa med en tablet i hand är det troligtvis vi som har gjort den appen.

Lägg till det ökande behovet av webbplatser för att stödja ett flerspråkigt gränssnitt med ett vänligt back office-system för att hantera alla språk och du kommer också att dra slutsatsen att SWAT är det naturliga valet för dig.

Här hittar du allt du behöver och mer.
Våra professionella saker kommer att eskortera dig från fas ett för att definiera dina exakta behov från webbplatsen (om du inte har dem ännu), genom den grafiska designen som kommer att återspegla din företagsanda och hela vägen till slutprodukten som styr och inbäddar den in i ditt företag.

Vi i SWAT gör affärer på ett ärligt och direkt sätt!

Vi är stolta över dessa standarder och vi försöker tillämpa dem i varje projekt vi bygger genom att hålla en mycket hög nivå av kundservice och support, hålla fast vid den överenskomna tidtabellen och flexibla tillgänglighetstider till våra kunder runt om i världen. Vi jobbar i WordPress och i Squarespace som vi tycker är mer flexibla än andra ute på markanden.

Vi jobbar med allt ifrån fransförlängning till webb. Vi gör lite allt möjligt skulle man kunna säga.

Skydda våra kunder

Vi skyddar våra kunder ifrån intrång, hackningar och sånt.

Utbildning

Alla våra produktioner kommer med en utbildning så du som kund känner dig trygg.

Omgivning

Vi jobbar i WordPress som vi tycker är ett suveräng verktyg för webbpublicering.

Få uppdateringar

Vår affärsstrategi hävdar att du

– vår kund – ska få alla de verktyg du behöver för att skapa din webbplats, så du behöver inte referera senare i livscykeln för att ändra något. Betydelsen av den strategin är att du inte bara kan ändra innehållet på befintliga sidor och avsnitt på webbplatsen utan också ändra webbplatsens struktur genom att lägga till sektioner och underavsnitt så mycket som dina behov kommer att behöva senare och kontrollera deras beteende , snabbt och enkelt, utan att betala några extra pengar för det.

Det här är möjligt tack vare vårt avancerade Content Management-system som går över det inte så överraskande namnet: “SMRT”.

Community

Vi kan bygga ditt community typ Facebook

Säkerhet

Säkerheten först, vi bygger säkra sajter

Stabilitet

Vi bygger väldigt stabila sajter som håller länge.

Väx

Få din business att växa med oss under hela resan.

Våra medlemmar

Varje medlem i vår utvecklare grupp är specialist på sitt område med många års erfarenhet. Denna erfarenhet som vi fick under året hällde in i SMRT-systemet för att svara på organisationernas mycket olika behov från deras hemsida.