Webbutveckling

Bygga webbplatser rätt, det är inte en enkel sak. Det kräver bred kunskap om många olika kompetensområden.

Om vår metod

Det finns några viktiga aspekter som man måste titta på när man bestämmer sig för att skapa sin webbplats: tekniken, kodningsnivån, säkerheten, optimering av sökmotorer, databastypen, innehållshanteringsverktyget, framtida uppgraderingsflexibilitet och sist men inte minst kvaliteten på kundsupport.
SWAT är för närvarande utvecklade webbplatser som använder den mest tillförlitliga tekniken på marknaden: “ASP.NET 2.0” som ger en mycket hög prestanda och stabilitet, stabil säkerhet och det bästa övergripande riktmärket på marknaden.

ASP.Net är en teknik som utvecklats av Microsoft Corporation för högkrävande webbsidor. Det här är faktiskt den nya generationen av den gamla ASP-tekniken som reglerar marknaden för nästan ett decennium.

Vi i SWAT håller alltid koll på den nya tekniken på marknaden, och vi håller vårt system uppdaterat med all branschstandardteknologi.

Möt möjligheterna

Våra system baserade på den ledande databasen, Microsoft SQL Server 2005/8 som är en avancerad databas med bra prestanda, stabilitet och säkerhet.

Vi erbjuder att bygga dig en professionell, imponerande, snabb och lättanvänd webbplats som kommer att spegla din ande och skicka det exakta meddelandet du vill0 skicka till dina kunder.
En webbplats som kommer att lämna din tävling bakom, långt bakom!

Vi vet att webbplatsens hastighet och användarvänlighet är nyckeln till dess framgång; Därför håller vi våra platser lätta och snabba laddade samtidigt som de nås och är vackra. Det är vår hemlighet.

Vi specialiserade oss på:
• Definiera, designa och bygga en dynamisk dynamisk webbplats.
Nagelprodukter och Nailart
• Catalougues webbplatser
• Informativa webbplatser

För ytterligare information och göra en uppsättning utan någon obvligation för din räkning, kan du kontakta oss direkt med telefonnumret längst upp på denna sida eller genom att kontakta oss här.